Thursday, 11 September 2014

LANGKAH PERTAMA



Nasi Ayam Hainan..my Fav! Foto: Lazzad Cafe,Taiping
ASSALAMUALAIKUM..
SALAM SEJAHTERA..
Semuanye tentang makanan...camana bleh suka bidang fnb ni? masa kena dduk kat Penang lepas abes belajar laa.Kat sana Restoran dan katering sama naik..so rase enjoy plak buat semua tu....Alhamdulillah dapat tawaran dari PSIS, Selangor dlm kursus Hotel dan Katering so terus la daftar ke sana :) so semuanya bermula pada tahun 2009 segala susah payah assignment & final project kawan2 PSIS je ade untuk support..Alhamdulillah..Terima jugak aku segulung Diploma hehe.So, rasanye aku nk mula kan langkah la segala ilmu yang aku belajar nk dicurahkan ke dalam 1st produk akak ni...Tungguuuuuu.....( "benda" biase2 je tapi dibuat dengan kasih sayang :))

 Dipetik dari kata-kata IK :

renung-renungkan.....

TERIMA KASIH :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dari Oven Yana Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah